Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спипаха крадци, обрали вила край с. Изворище
Автор: Екип Burgas24.bg 11:37 / 13.07.2010Коментари ()647
© Burgas24.bg
Вчера по сигнал служители от Полицейски участък "Каблешково" при Районно управление "Полиция" - Поморие, са спрели за проверка в Каблешково товарен автомобил "ГАЗ 3307", с варненска регистрация, управляван от 45 год. Р.А. от с. Пчелник, обл. Варна, с който са се придвижвали и 36 год. Ю.О. и 46 год. Щ.Я., и двамата от с. Рудник.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служителите на Полицейски участък "Долно Езерово" при Второ Районно управление "Полиция" - Бургас е установено, че лицата са извършили кражба от вилна постройка, намираща се във вилна зона "Каптажа" край с. Изворище, при която са отнети железни тръби с различен диаметър около 3 тона , 60 кофражни платна, трифазен мотор с редуктор, парапети за стълбище и хладилник "Мраз", собственост на 45 годишен мъж.

В каросерията на автомобила са установени по-голямата част от откраднатите железни предмети. В двора на къщата на Ю.О. са намерени и иззети хладилник "Мраз", 8 железни тръби и арматурно желязо /същите предмет на деянието/. Извършителите на престъплението са задържани във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Spipaha-kradci-obrali-vila-krai-s-Izvorishte-177003
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.