Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Измамници крадат пенсиите на възрастни жени
Автор: Екип Burgas24.bg 11:20 / 11.06.2010Коментари ()989
© Burgas24.bg
Вчера в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение от 74 годишна бургазлийка, за това че около 09.00 ч. на същата дата е била в Старата поща за да вземе пенсията си. След излизането си от Пощата, жената прекосила градинката и тръгнала по улицата в посока към Сградата на изпълнителна агенция по горите.

Застигната е от мъж на възраст около 55-60 години, който я заговорил. Към тях се приближил втори мъж, по млад на възраст, който се представил за работещ във фирма "Данон". Вторият мъж предложил на двамата разговарящи сумата от 20 лв. за да участват в рекламна игра към фирмата, като допълнителен бонус изтъкнал факта, че ще удвои парите, които 74 годишната бургазлийка му покаже на момнта.

Жената отворила портфейла си и тогава възрастния мъж бръкнал в него, взел наличните пари / около 70 лв./ и избягал заедно с по-младия мъж. По същата схема е измамена и друга бургазлийка на 76 години, от чийто портфейл са взети 270 лв. Работата по случаите продължава от служители на Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Izmamnici-kradat-pensiite-na-vuzrastni-zheni-169876
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.