Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
И тази година ще има разкрити приемни на КЗП по Черноморието
Автор: Екип Burgas24.bg 16:52 / 10.06.2010Коментари ()357
© Burgas24.bg
И тази година ще има разкрити приемни на Комисията за защита на потребителите по Черноморието. Това каза  председателят на КЗП Дамян Лазаров. По думите му практиката показва, че телефонът на потребителя не е достатъчен, недостатъчен е и интернет способът за комуникация.

"Подават сигнали по тези два начина, но когато имаме голяма концентрация, както е през лятото, тези приемни действат. Те скъсяват времето межди нас и потребителите. Самите потребители могат да бъдат съпричастни на действията и резултатите от действията от страна на държавния контролен орган, предвид това, че подавайки сигнал започва незабавна организация по неговата реализация", посочи Лазаров.

По думите му елементът на изненада ще бъде организацията на работата на тези приемни, но не коментира по какъв точно начин ще бъде организирана работата им. "Нека да има и малко елемент на изненада. Търговците знаят къде са те, знаят работното време нон стоп, знаят, че ще има проверки, но как и по какъв начин ще бъдат организирани - нека да очакват", каза Лазаров.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/I-tazi-godina-shte-ima-razkriti-priemni-na-KZP-po-Chernomorieto-169709
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.