Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
"Атака" възстановява разорените си клубове в Царево
Автор: Екип Burgas24.bg 10:17 / 28.04.2010Коментари ()504
В навечерието на своята 5-та годишнина ПП "Атака" - област Бургас, възстанови още един от разорените си от СКАТ гнезда - това в град Царево. В обновения клуб бяха раздадени книжки на още 7 нови членове. Предстои и пълно възстановяване на местната структура.

Бяха обсъдени наболели проблеми както в национален, така и в местен мащаб. "Крадците от тройната коалиция вече ги изметохме по високите етажи, сега предстои това да стане по места. Само така България ще може да си поеме дъх свободно и да започне истинското си демократично развитие по всички направления" - споделя мнение местен активист.

Не без внимание остана и монополът на СКАТ над кабелните мрежи в Царево и Ахтопол, осигурен от местния кмет, който по този начин си подготвя медийния комфорт за предстоящите избори. "От местния велможа на БСП бяха направени заменки и раздадени земи на брега на морето за жълти стотинки на магистрати и хора от бившата власт. "Съд за злоупотребилите със служебно положение!" - възмутено възкликнаха местните активисти и заявиха, че разполагат с папка уличаващи материали.

Източник: factor-bs.com



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Ataka-vuzstanovyava-razorenite-si-klubove-v-Carevo-159334
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.