Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Търсят жертви на хитър измамник
Автор: Екип Burgas24.bg 16:46 / 23.03.2010Коментари ()1222
©
Във връзка със задържането на 35 годишния Станимир Стефанов от кв. "Победа", Бургас, по прякор "Доктора" за извършени множество измами (сред които измама на човек в сградата на НАП, измама на възрастен бургазлия, представяйки му се за физиотерапевт и др.), осъществено на 18 март от служитеил на Първо Районно управление на МВР Бургас, от полицията уведомяват че лицето е осъждано многократно за измами и често се представя при извършване на криминалните си деяния за: лекар, адвокат, общински служител, директор на "Жилфонд", данъчен инспектор и др.

Измамникът лъже предимно възрастни, болни и социално слаби хора, като им предлага да им извърши някакъв вид услуга в зависимост от "ролята", в която се е превъплатил. За услугата взема неголеми суми пари - в размер до 30 лв.
Измамите му често са свързани с посредничество при подаване на някакви документи към държавни институции. Оставя разписки, издава квитанции. Обикаля около държавни или общински служби - Община Бургас, сградата на НАП, кметства, болнични заведения и др., където набира "жертвите" си.

Представял се е напоследък с имената :
• "адв. Димитър Стайков",
• "Красимир - физеотерапевт, масажист"
• "Директор на "Жилфонд" - Георгиев"
• "данъчен инспектор Проданов"

Областна дирекция на МВР Бургас призовава гражданите, станали жертва на измама от Станимир Стефанов или разполагащи с информация за негови жертви, да се обадят своевременно в ОДМВР - Бургас на тел 856 323, 856 468 или 166!



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Tursyat-zhertvi-na-hitur-izmamnik-151164
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.