Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Областният отстъпи мястото си на дванадесетокласничка
Автор: Екип Burgas24.bg 11:31 / 22.03.2010Коментари ()848
© Burgas24.bg
Дванайсетокласничката от Търговската гимназия Гергана Димова - зае поста на областния управител Константин Гребенаров в Деня на отворените врати.

Още две гимназистки от същото учебно заведение- Мирослава Колева и Габриела Енчева имаха възможността да поемат ангажиментите, макара и само за няколко часа на заместник-областни управители на Бургас. Така Бургас се включи за поредна година в Деня на отворените врати.

Пред своите млади гости областният управител Константин Гребенаров сподели, че идеята ученици да се запознаят с дейността на различните администрации е добра. По този начин младежите макар и не в детайли имат възможността да се запознаят с дейността на областния управител и на администрацията, която той ръководи.

Гребенаров изрази готовност да запознае своите приемници с инициативите си за борба с корупцията, прилагани в бургаската областна администрация.

Губернаторът напомни на учениците, които само след няколко месеца ще трябва да напуснат училищните чинове, че при началник се ходи с тефтер и молив, за да си записваш необходимото и в тази връзка им подари тефтер и химикал.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Oblastniyat-otstupi-myastoto-si-na-dvanadesetoklasnichka-150691
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.