Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Иван Иванов: Твърденията на ГЕРБ в Малко Търново са несериозни
Автор: Екип Burgas24.bg 19:31 / 09.03.2010Коментари ()849
„Няма решение за продажба на училището в село Граматиково, нито е постъпило искане в администрацията за подобна мярка", каза кметът на община Малко Търново Иван Иванов. Така той коментира изпратеното до медиите съобщение от общинската организация на ГЕРБ - Малко Търново, в което се твърди, че сградата на училището в Граматиково е на път да бъде продадена на частно лице.

Според хората на Бойко Борисов в Малко Търново съветниците вече са гласували школото в село Граматиково да премине от публична в частна общинска собственост, а следващата крачка щяла да бъде продаване на сградата на частно лице. В съобщение до медиите те определят решението на общинския съвет като скандално и целящо сделка с имота.

Според Иван Иванов подобно твърдение е несериозно и по-скоро цели изкуствено създаване на напрежение. „Няма постъпило искане за покупка на тази сграда, върху което да се базира това твърдение. Решението за преобразуването на сградата от публична в частна общинска собственост е законосъобразно и беше гласувано на последната сесия на общинския съвет в Малко Търново и прието с пълно мнозинство", обясни още кмета Иванов. Той коментира още, че ако евентуално има клиент за сградата, това в момент на финансова криза би било полезно решение и за жителите на Граматиково. „Ако наистина някой пожелае да се ангажира със сградата не виждам нищо лошо от една стара постройка тя да бъде стегната и добре използвана", коментира Иван Иванов.

Източник: Дарик




Още по темата: общо новини по темата: 1
09.03.2010 »
Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Ivan-Ivanov-Tvurdeniyata-na-GERB-v-Malko-Turnovo-sa-neseriozni-147888
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.