Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
До края на следващата седмица ясно кой ще укрепва свлачището под летния театър
Автор: Екип Burgas24.bg 18:36 / 27.02.2010Коментари ()685
© Burgas24.bg
Конкурсът за избор на изпълнител на строително-монтажни работи за обект за укрепване на свлачище зад Летен театър в Бургас не е приключил. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Комисията тепърва ще оценява и класира подадените оферти по три критерия: 60 % тежест - финансова оферта, 30 % тежест - техническо изпълнение, 10 % тежест - гаранционни срокове, уточни архитект Десислава Евгениева от Община Бургас.

Работата на комисията ще приключи до края на следващата седмица. Тогава ще бъде избрана фирмата-победител. Конкурсната процедура и критериите за оценка са съгласувани с МРРБ и обявени на сайта на общината.
Сумата от 90 хиляди лева е заложена в капиталовата програма на общината за проекта. Действията по укрепването на свлачището са съгласувани с областната администрация, тъй като част от Приморския парк в Бургас е държавна собственост, а друга част е предостъпена за стопанисване от община Бургас.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Do-kraya-na-sledvashtata-sedmica-yasno-koi-shte-ukrepva-svlachishteto-pod-letniya-teatur-145631
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.