Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бургас Плаза ще зарадва бургазлии с “Караоке парти за двойки” в деня на любовта
Автор: Екип Burgas24.bg 13:18 / 03.02.2010Коментари ()1974
©
Бургас Плаза Мол ще зарадва бургазлии с нетрадиционен и много забавен начин за отбелязване на Свети Валентин - караоке парти за дуети. Дуетите ще са влюбени двойки, които ще имат възможността да се изявят на голяма сцена и да си подарят незабравим празник на любовта. Музикалните идоли на България - Маги, Нора, Теодор и Тома ще бъдат едновременно водещи, жури и подкрепа на дуетите и ще поздравят всички присъстващи с най-хитовите си песни.

Всеки, който желае да участва в караоке партито и да се изяви на голяма сцена може да остави контактите си в специални урни в Бургас Плаза Мол от 1 до 14 февруари. На 14 февруари в 18.00 часа музикалните идоли ще изтеглят имената на десет късметлии, които ще се превърнат в звездите на вечерта.

Най-добрите двойки ще получат подаръци за деня на любовта, осигурени от наемателите в Бургас Плаза Мол - Карфур, Natural Beauty Products, New Silhouette, Yan Coffee Break и KFC.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Burgas-Plaza-shte-zaradva-burgazlii-s-Karaoke-parti-za-dvoiki-v-denya-na-lyubovta-136316
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.