Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Само на две места в центъра продават коледни елхички
Автор: Екип Burgas24.bg 17:09 / 22.12.2009Коментари ()576
© Burgas24.bg
Четири разрешителни са издали от териториална дирекция "Приморие" на търговци да продават коледни дръвчета в Бургас, съобщи директорът на дирекцията Стефан Дубаров. Три от разрешителни са издадени за островчето между улиците „Цар Симеон Първи" и „Стефан Стамболов" и едно разрешително има за общинския пазар на улица „Цар Калоян".

Естествени елхички в Бургас има макар на много малко места. Цените им са различни според вида и големината започват от 10, 15 до 20 лева. Някои от продавачите са категорични, че хората предпочитат мириса на естественото коледно дърво и че тази година донесените от Родопите дръвчета са свършват много бързо. Други пък споделиха, че търговията не върви, като отдадоха това на кризата.

Търговците допълниха, че вече са им направили няколко проверки за произхода на дръвчетата от Горското и служители на общината. Малцината, които оглеждаха коледните дръвчета обясниха, че в техните семейства на почит са истинските ели, а не пластмасови и за това и тази година ще заложат на традицията да имат ухаещо коледно дръвче у дома за празниците.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Samo-na-dve-mesta-v-centura-prodavat-koledni-elhichki-127256
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.