Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хлебозавод Бургас спечели европейски проект за повишаване на квалификацията на персонала
Автор: Екип Burgas24.bg 13:34 / 17.09.2009Коментари ()715
© Burgas24.bg
Фирма "Хляб и хлебни изделия" ЕООД - Бургас спечели проект от Европейският социален фонд по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Проектът "Повишаване квалификацията на персонала в "Хляб и хлебни изделия" ЕООД гр. Бургас има за цел развитие на потенциала, компетентността и надграждане на професионалните умения на персонала на фирмата за постигане на по-висока производителност и устойчивост на заетостта. Проектът е на стойност 76 000 лв. и ще бъдат обучени 69 човека.

Партньор по проекта е Международен център за комуникации и развитие -I.C.D. ООД. Предвидено е обучение на персонала в 5 различни курса. Курсовете ще се водят от опитни и доказали се лектори и са в следните области:

- Хлебар-сладкар
- Оператор на компютър
- Сътрудник в малък и среден бизнес
- Оперативен счетоводител
- Обучение по ключови компетенции

Задача на всяко ръководство е да инвестира в персонала, за да постигне съответствие с постоянните изменения на технологиите за производство и комуникация, както и с растящите изисквания на пазара. Проекта помага да се усвоят нови знания, с които да се развият, подобрят и/или обновят настоящите им професионални компетенции.

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „наименование на Бенефициента и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Договарящия орган.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Hlebozavod-Burgas-specheli-evropeiski-proekt-za-povishavane-na-kvalifikaciyata-na-personala-110131
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.