Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Общо 2 са жертвите от тежката катастрофа на пътя Бургас - Слънчев Бряг край Сарафово
Автор: Екип Burgas24.bg 17:25 / 20.08.2009Коментари ()5776
Две станаха жертвите от зверската катастрофа, станала днес до Сарафово на пътя за Слънчев бряг, съобщиха от ОДП Бургас. Мъжът, който бе в тежко състояние и кома след катастрофата, по-късно следобяд почина. Така жертвите станаха 2 - 62-годишния К.С. и 55-годишния Б.Ч., а леко пострадаха 57-годишната Ж.С. и 53-годишната К.Ч., по официалната информация на полицията.

Инцидентът стана днес около 12:15 часа между лек автомобил Рено 19 с бургаска регистрация, управляван от 62 годишния К.С. от Бургас и лек автомобил "Пежо партнер", със софийска регистрация, управляван от 28 годишния К.П. от Поморие. Причина за инцидента е неспазване на предимство при наличие на пътен знак от страна на водачът на Реното, който излиза на главния път от странично разклонение, отнемайки предимството на правомерно движещия се от Сарафово към Бургас лек автомобил "Пежо", който блъска "Реното" странично в двете леви врати.

От инцидента в бургаската болница са откарани водачът на "Реното" 62-годишния К.С., съпругата му - Ж.С., 57 годишна, 10 годишния им внук - К.С., и тримата от Бургас и семейството Б.Ч., 55 годишен и К.Ч., 53 годишна, и двамата от Чепеларе. В резултат на получените травми в болницата почиват - 62-годишният К.С., водач на Реното, и Б.Ч., а съпругите им и детето са настанени за лечение в МБАЛ.

Ж.С. е получила контузия на гръдния кош, но е без опасност за живота, К.Ч. е получила фрактура на таза, но е без опасност за живота, а 10 годишния К.С. е с контузия на гърдите и корема и фрактура на лявата подбедрица, без опасност за живота.

Водачът на лекият автомобил "Пежо партнер" е изпробван с дрегер за наличие на алкохол в кръвта, който е дал отрицателен резултат. Взета му е и кръвна проба за химичен анализ.

От полицията припомнят, че последната тежка катастрофа в Бургас бе преди по-малко от седмица - в събота, 15 август, когато 31 годишния Владо Айранов от Бургас, управлявайки лек автомобил "Алфа ромео", с бургаска регистрация, поради движение с превишена скорост и употреба на алкохол, премина през разделителния пояс между двете платна на бул. «Тодор Александров» и уби на място пътуващите в л.а. "Фолксваген голф", с бургаска регистрация трима души /майка и дъщеря, съответно на 44 и 26 години и 24 годишния водач/.




Още по темата: общо новини по темата: 2
20.08.2009 »
20.08.2009 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Obshto-2-sa-zhertvite-ot-tezhkata-katastrofa-na-putya-Burgas-Slunchev-Bryag-krai-Sarafovo-106001
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.