Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Вдигнаха колата на туристка от хотелски паркинг
Автор: Екип Burgas24.bg 09:24 / 10.08.2009Коментари ()648
© Burgas24.bg
Гости сме на хотел "Поморие" в Слънчев бряг, паркирахме, където ни посочиха от рецепцията, но ни вдигнаха колата с паяк и трябваше да платим 103 лв., за да си я върнем. Това каза Светла Михайлова от Русе, която летува в курорта със семейството си. След това те потърсили паркинг, като най-ниската цена се оказала 45 лв. за 7 дни.

Нямаше проблем с паркирането на това място доскоро, но от "Слънчев бряг" АД са поставали табела за паяк, казаха от управата на хотел "Поморие". Ще обезщетим гостите ни, които представят фактури, уточни мениджърът Ангел Костадинов. Междувременно собственици на таксита се оплакаха, че в курорта няма стоянки за тях.

Няколко пъти говорихме с таксиметровите шофьори, те трябваше да плащат по 500 лв. на сезон, но отказаха, заявявайки, че не им трябват стоянки, заяви Малина Стратиева, шефка на дружеството. Тя уточни, че са обособени 7 зони за паркиране, в които плащането става с SMS. Цената за час е 1,50 лв.

Подкрепям таксиметровите шофьори, АД-то няма право да извършва организация на движението, без да съгласува това с общината, заяви пък кметът на Несебър Николай Димитров. Според него в момента туристите търпят негативните резултати от нерешения проблем с управлението на инфраструктурата.

Източник: в. "24 часа"



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Vdignaha-kolata-na-turistka-ot-hotelski-parking-104288
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.