Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Удължават ареста на убиеца с арбалет
Автор: Екип Burgas24.bg 09:33 / 30.07.2009Коментари ()1874
30-годишният Филип Димитров, който намушка с нож в сърцето пловдивчанин в Несебър, остава зад решетките за още 72 часа.

Това стана с решение на наблюдаващия прокурор Елка Добрикова от Бургаската окръжна прокуратура вчера.

Срещу Димитров е повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда по чл.199, ал.1, т.3, във връзка с чл.198, уточни прокурор Добрикова.

Филип Димитров бе задържан от полицията в Несебър, след като едва не уби турист, от когото задигнал чанта с фотоапарат и лични вещи.

41-годишният пловдивчанин бил изненадан от крадеца, докато се любувал на морето от бетонен парапет в Северната крайбрежна алея на Несебър. Непознатият се приближил и грабнал чантата на летовника.

Той обаче го догонил, повалил го на земята и успял да си вземе обратно вещите. В боричкането обаче крадецът намушкал с нож туриста. Раненият е в много тежко състояние, тъй като острието е засегнало сърдечната област. След ареста на Димитров стана ясно, че той е извършител на серия кражби и на убийство. В-к "24 часа" разкри, че става дума за убийство на арабски търговец с арбалет в столицата преди година. Тогава Димитров не бе осъден, тъй като се оказало, че е психично болен.

Дали сега ще остане зад решетките за постоянно или отново ще се измъкне, е големият въпрос, който вълнува криминалистите, работили по случая. Те разкриха, че докато е бил в Несебър, 30-годишният столичанин е живеел в изоставени общежития.

Източник: в. "24 часа"




Още по темата: общо новини по темата: 3
29.07.2009 »
27.07.2009 »
27.07.2009 »
Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Udulzhavat-aresta-na-ubieca-s-arbalet-102612
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.