Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Д-р Мануелян: Има решение за детската кухня в „Славейков”
Автор: Екип Burgas24.bg 12:14 / 15.07.2009Коментари ()1558
©
До 10 дни ще бъде отворен нов пункт на детската млечна кухня в комплекс „Славейков". По този начин майките ще бъдат облекчени и няма да има проблем при набавянето с храна. Това каза  зам.-кметът по социални дейности в община Бургас д-р Лорис Мануелян.

В края на миналата седмица стана ясно, че заради строителство в района общината затваря павилиона до блок 64, където се раздаваше обяда на малчуганите. Освен него на преместване подлежат и останалите обекти в непосредствена близост до бъдещия строеж, които започва на 25 юли. По тази причина майките бяха временно пренасочени към пунктовете блок 13 и до блок 39 в комплекса. Двата обекта обаче са отдалечени и придвижването до тях е трудно, оплакаха се майките. Притеснени те направиха подписка до администрацията с искане да бъде намерено помещение в района.

„Взели сме мерки веднага след като стана ясен проблема. Намерихме павилион до блок 64 и в момента се ремонтира. След като получим разрешение от РИОКОЗ ще го отворим", каза още зам.-кметът по социални дейности.

Източник: Дарик




Още по темата: общо новини по темата: 1
13.07.2009 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/D-r-Manuelyan-Ima-reshenie-za-detskata-kuhnya-v-Slaveikov-100407
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.