Златко Димитров е новият председател на "Слънчев бряг" АД

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:47 / 05.05.2010
732
Днес сутринта се проведе заседание на новоизбрания Съвет на директорите на „Слънчев бряг" АД. По време на заседанието за председател на борда на дружеството бе избран заместник областният управител Златко Димитров, за изпълнителен директор Мария Маринова Михалева. Михалева е регионален директор за Южното Черноморие на туроператорска фирма „Алма Тур - БГ" АД,София.

Близо 25 -годишният професионален път на новия изпълнителен директор минава в сферата на туризма /„Балкантурист" АД, „Балкан холидейз"-Лондон, „Алма Тур - БГ"/. Мария Михалева е завършила английската гимназия в град Бургас, магистър е и по икономика на туризма във ВИНС - гр. Варна.

Останалите трима членове на борда на директорите също са пряко свързани с туризма - зам.-министър с ресор „Туризъм" в МИЕТ, Иво Маринов, Соня Енилова - председател на Бургаска регионална туристическа асоциация, специалист в разработването на проекти по европейски програми, Константин Лефтеров - общински съветник в Община Несебър, специалист по международни отношения.

Очаква се до 14 дни новото ръководство да бъде вписано в търговския регистър, след което официално да встъпи в длъжност. „Предстои да се запознаем с актуалното състояние на дружеството, с дейностите на предишния борд, както и да представим пред обществеността визията си за бъдещото управление на комплекса", заяви Златко Димитров.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).