Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Започна подготовката за сезон 2011 г. в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 13:36 / 06.04.2011Коментари (0)455
© Burgas24.bg
"Слънчев бряг" АД започна подготовката за сезон 2011 година на територията на курортния комплекс. В тази връзка акционерното дружество е назначило на щат ландшафтен архитект, който ще се грижи за озеленяването на източната част на курорта. Видими са и първите резултати. Една част от площите са залесени и поддържани, но тепърва предстои визията на най-големия ни морски курорт да бъде преобразена. До две седмици предстои и ремонт на всички "разбити" участъци на алейната мрежа.

От акционерното дружество с помощта на община Несебър и СНЦ "Съюз на собствениците" в Слънчев бряг са взели мерки за осигуряването на спокойствие в комплекса през летния сезон. За сигурността на гостите ще се грижат допълнителни бройки щатни полицаи, както и униформени, командировани от вътрешността на страната. "Слънчев бряг" АД също така планира охрана на всички КПП-та в източната част на курорта.

Дружеството кани и всички собственици на търговски и жилищни обекти да подпишат споразумение на база план - сметка, подготвена от "Слънчев бряг" АД за поддръжката на инфраструктурата и направените от него други разходи. Всички собственици ще получат официални писма за дължимите суми според разгънатата застроена площ на своите имоти в курорта.

Припомняме също така, че за летния сезон в източната част на комплекса ще бъде въведена "Синя зона". Наред с тази мярка срещу безразборното паркиране в комплекса, ръководството на "Слънчев бряг" АД прие и цялостен вътрешен правилник за движението на превозните средства в източната част.

От средата на май леките автомобили, които влизат в източната част на комплекса, ще могат да паркират срещу заплащане на определени паркинг - такси по прилаган от "Слънчев бряг" АД способ за плащане. Паркирането без заплащане и паркирането извън обозначените от дружеството територии ще е основание за поставяне на ограничително съоръжение тип "скоба" и принудително отстраняване на съответното средство за движение. Часовете на действие на "Синя зона" са от 10:00 до 24:00 ч., /за гости на хотелите - до 22:00 ч./ - седем дни в седмицата.

Акционерното дружество взе решение също така да въведе и ограничения за зареждане на търговски обекти на територията на източната част на курорта. Доставките със стоки ще могат да се извършват от 05:00 до 09:00 ч. и от 16:00 до 18:00.

И това лято от дружеството въвеждат забрана за движение по частните пътища на "Слънчев бряг" АД на всички видове мотопеди, АТВ, мотоциклет , независимо от начина на задвижване и вида на двигателя.

Промени ще има и по отношение на броя на таксиметровите коли и условията при издаване на разрешителни. През лятото такситата в Слънчев бряг ще бъдат максимум 150. Върху легалните жълти коли в комплекса ще има залепен запазения знак на "Слънчев бряг" АД.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: