Зала по безопасност на движението отвори врати в ОДЗ "Обзорче"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:57 / 04.04.2013
596
Зала по безопасност на движението по пътищата отвори врати неотдавна в ОДЗ "Обзорче" в град Обзор. Откриването, което се състоя на 25.03. т.г., бе приветствано много усмивки, игри и забавления, в детското заведение. Новата зала разполага с подвижна маркировка, светофар, пътни знаци, табла, превозни средства, макети на полицай и полицейски автомобил, пъзели, книжки и много други дидактични материали.

Под мотото "Важни правила за малките деца", вече няколко години колективът в детската градина работи системно и целенасочено с малките си възпитаници за овладяване на правилата за безопасно движение. Добрата материално-техническа база е предпоставка за пълноценна възпитателна работа. Уменията и навиците по безопасност на движението, придобити от децата през първите седем години, ще им бъдат полезни както когато тръгнат на училище, така и през целия им живот. Учителите от ОДЗ "Обзорче" ясно осъзнават и носят своята отговорност за това, да научат децата на безопасно поведение на пътя като гаранция за опазване на скъпоценния им живот и нестихващ детски смях!

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).