Въвеждат нови удобства за жителите на Царево

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:11 / 09.04.2013
744
За улеснение на своите жители, Община Царево въвежда нова възможност за плащане на местни данъци и такси. Плащането на данъчните задължения вече може да се извърши и на касите в паричните салони на фронт - офисите в Царево, Ахтопол и Лозенец. Услугата улеснява хората по населените места, осигурява по-голяма ефективност и по-бързо обслужване. Плащанията могат да се извършват и чрез ПОС-терминал в касите на "Местни данъци и такси" гр.Царево. Това дава възможност вместо в брой да се плаща с дебитни или кредитни карти.

Община Царево подписа и споразумение с дружество EasyPay за предоставяне на нова услуга - система за парични преводи и платежни услуги, която позволява в реално време да се извършват парични преводи и плащания до и от всяка точка на страната. Услугата е безвъзмездна за общината. Тя дава възможност лесно, бързо и евтино да се извършват плащания на данък сгради, такса смет и данък върху превозно средство на касите на EasyPay в цялата страна - с дебитни, кредитни карти и в брой, както и чрез интернет, чрез системата ePey.bg. Услугата става част от качественото и модерно обслужване, което е един от основните приоритети в работата на общинска администрация - Царево.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).