Все още не са започнали да укрепват двете свлачища в Бургаско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:09 / 08.04.2010
703
Все още не е започнала работата по укрепването на двете свлачища в Бургаско, съобщиха от Областно пътно управление. От там обясниха, че те се следят непрекъснато, но в момента няма добри условия за укрепването им, още повече, че едното от тях е доста старо. Свлачище има на Дюлинския проход. Това е причината и за забраната за преминаване на тежкотоварни автомобили там. Другото свлачище е на пътя Бургас - Звездец - Малко Търново. Там движението на моторни превозни средства се отклонява от км. 280 до км. 282 по стар обходен път. Поставена е необходимата сигнализация.

Ограничения за тежкотоварни автомобили има на още две места в Бургаско - за камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра и за камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. Условията за път в област Бургас са добри, времето е ясно и тихо, а температурата е около 12 градуса.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).