В Поморие започват важни инфраструктурни проекти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:00
275
Между 1 и 10 октомври поетапно стартират важни инфраструктурни проекти в Поморие. Освен ремонта на централна градска част започва основен ремонт на улица "Професор П. Стоянов“ – от светофара до Балнеохотела. Възобновяват се дейностите по изграждане на кръговото кръстовище до Евангелската църква, както и дейностите по благоустрояване на междублоковите пространства на улица "Морска“. Стартират също дейностите по основен ремонт на улица "Манастирска“ – от входа на Поморие откъм Слънчев бряг до кръговото кръстовище на манастир Свети Георги.

Паралелно с това започва благоустрояването на двора на детска градина "Веселушко“, а след 15 октомври започва изграждането на нов физкултурен салон в двора на основно училище "Христо Ботев“ в квартал "Свети Георги“. Отделно ще вървят и текущи ремонти по тротоари в различни улици. След двайсети октомври започва основният ремонт на пътя Порой - Гълъбец - Горица.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Представиха новия зам.-кмет на Царево
Челен сблъсък в Руенско, има пострадали
Разкриха коя е майката, изоставила новородено на улицата в Айтос
Подхвърлиха бебе пред къща в Айтос
Жена е с опасност за живота след пътен инцидент в Айтос
Пиян несебърлия прати колата си в канавка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).