В Поморие представиха изложбата "Любими снимки"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:15 / 28.03.2013
607
Открита е изложбата "Любими снимки", която събра приятелите на обектива, да споделят преживени мигове вълнение и разговори за фотоизкуството. Въпреки проливния дъжд, който според тях е "за наслука", всеки от присъстващите се пренесе в атмосферата на топли сезони и настроения, пресъздадени от сетивата на авторите.

Разнообразни са сюжетите и акцентите, привлекли окото на фотографа: частица лято - в капела, оставена на пейката, спящо дете, послания на природата, уловената връзка между света на животните и толкова близкия на него - човешки свят, и естествено, море, вода, отражения, залези ... Поморие! Космос - във всеки детайл, сетивност, взор!

За щастие, публиката намери своите мигове в представеното изкуство. Двадесет и две фотографии остават в колекцията на Община Поморие да радват дълго своите ценители. Участниците в изложбата получиха поздравления от общинския съветник - Ася Пеева. Вечерта завърши отново с вдъхновение - блестящата от дъжда централна улица за пореден път бе запечатана в няколко красиви кадъра!


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).