В Карнобат учредиха "Национален Съюз Безопасност и Охрана"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:07 / 04.05.2012
1040
На голямо събрание вчера вечерта в град Карнобат бе учредена официално структура на неправителствената организация НСБО. Освен избора на Председател и приемането на нови членове, присъстващите учредители бяха запознати с основните принципи на работа и идеи на съюза. За Общински Председател на НСБО Карнобат бе избран единодушно г-н Чавдар Вълев - млад предприемач и Общински съветник в града.

За събранието специално присъстваха представители на Областната структура на НСБО Бургас, като лично да почете новата структура присъстваха представители на Областната структу- Областния Координатор г-н Николай Николов, Руси Русев - Зам.Председател на УС, Тодор Йосифов и Антон Берданков.

На събранието бе взето решение да бъдат организирани няколко обучения на младежи и лекции за вредата от използването на наркотични вещества, семинар против агресията сред младите и други бъдещи мероприятия. Структурата ще създава фактори съдействащи за поддържане на гражданския мир и ще лансира сред младежта предимствата, възможностите и достойнствата на службата в редиците на МВР и БА , като формира у тях желание за професионална реализация.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).