Украинец се сби със 17-годишен, нападна и полицаи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:32 / 22.06.2012
955
Вчера около 16.35 ч. Районно управление «Полиция» - Созопол е получено съобщение за инцидент, възникнал между двама украински граждани и 17-годишен младеж от Черноморец, осъществен в центъра на Черноморец. На местопроизшествието незабавно пристигнал полицейски автопатрул, като служителите констатирали че украинците са: В.С., 33-годишен и Н.Ч., 25-годишен. Същите са предупредени да не се саморазправят с българския гражданин, след което чужденците тръгнали по ул. «Димо Николов».

Малко след това отново е получен сигнал за инцидент със саморазправа, осъществен пред ресторант «Свети Никола». Пристигайки на място, полицаите установили, че В.С. е нападнат и се саморазправя с 17-годишния българин. При опит мъжете да бъдат разделени В.С. нападнал с удари полицейския служител, като с помощта на колегата му, украинецът е отведен в полицейската приемна в Черноморец. Там е нападнат и втория полицай, което наложило спрямо туриста да се използват помощни средства / белезници/. При извеждането към полицейския автомобил В.С. направил опит да счупи стъклото на колата и да изкриви вратата. В.С. е приведен в Бургаския отрезвител. По случая е образувано бързо досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).