Учредиха МСДС в Айтос

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:35 / 01.08.2011
2243
15 младежи, решили да променят Айтос, учредиха младежка организация на СДС (МСДС) в града, привлечени от ентусиазма на кандидат-кмета на партията Стоян Колев. "Това е човекът, осъществил американската мечта в Айтос - млад, способен, богат. Виждаме пред себе си и примера на Бургас, където СДС стои в основата на всички добри промени за града", така младежите обясниха мотивите си да се влеят в сините редици.

"Млади хора на партийно събрание - това е прецедент. Учудвам се, но и се радвам", поздрави новите членове на МСДС областният лидер на СДС-Бургас Костадин Марков. "Управлението на Айтос в момента няма нужния капацитет, трябват му млади и способни хора", добави той.

Костадин Марков присъства на събранието заедно с председателя на МСДС-София Петър Славов и председателя на МСДС-Бургас Николай Стоилов.

Първата задача на МСДС-Айтос, която съвсем скоро ще се разшири с още членове, е да се включи в изготвянето на програмата на кандидат-кмета на СДС Стоян Колев и на кандидатите за общински съветници за управлението на града. Основната й цел е задържането на младите хора в Айтос, които заради безработицата сега са принудени да търсят работа в други градове и в чужбина.

За председател на МСДС-Айтос бе избран Венелин Ангелов, който е политолог по образование. Новата структура на МСДС получи поздравителен адрес от лидера на СДС Мартин Димитров, а за успешен старт новоизбраният председател разряза торта с надпис: "Ние ще променим Айтос!".


Виж коментарите (0)

Още по темата (339):
11.05.2012 Жителите на Дебелт ще избират кмет в неделя
17.02.2012 Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов е платил предизборен клип с общински средства
28.11.2011 Бургаският административен съд касира изборите в с. Дебелт
10.11.2011 След жалба броят созополските бюлетини в Административен съд - Бургас
07.11.2011 БСП обжалва изборните резултати в село Рудник
04.11.2011 Бургаски адвокат: Изборите бяха пълен хаос
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).