Товарен автомобил навлезе в насрещното и помете много коли на пътя Бургас - Варна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:37 / 31.07.2012
1189
Вчера около 14,15 ч. на ГП І-9 Бургас - Варна, на около километър преди табелата за Приселци, товарен "Мерцедес Вито" с търновска регистрация, движещ се посока Варна, управляван от М. Св. 31 г. от Слънчево, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря последователно във "Фолксваген Голф" с шуменска регистрация, управляван от 42-годишен варненец, "Опел Астра" с варненска регистрация, управляван от 34-годишен варненец, "Пежо" с бургаска регистрация, управляван от 31-годишен бургазлия и челно във "Форд Транзит" с варненска регистрация и 33-годишен варненец шофьор.

Пострадали са водачът на мерцедеса, който е с контузия на гръдния кош, контузия на главата и на дясното стъпало, водачът на форда е настанен в "Ортопедия" с контузия на гръдния кош и травма на коляното, возещ се в микробуса 56-годишен варненец, който е в болница с комоцио, контузия на гръдния кош, главата и дясната ръка. Няма опасност за живота на пострадалите. Образувано е ДП.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).