Топнаха кмета на Българово, че го сгащили с боеприпаси

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:20 / 05.01.2012
717
Кметът на град Българово Йордан Йорданов бе натопен, че е бил заловен от полицаи с боеприпаси в личния си автомобил без необходимото разрешение.

Упоритият слух из града дори го направи ловец и човек, който едва ли не злоупотребява със служебното си положение.

Няма такова нещо, заявиха от ОДП - Бургас. Самият Йорданов вчера се прибираше с влак от Дряново със съпругата си и искрено се разсмя на случката. "От три месеца не шофирам автомобил, дори съм с отнета книжка, заяви той.

Документът му бил отнет заради превишена скорост, освен това отнесъл и глоба от 250 лева и е лишен от правото да кара личната си кола три месеца, към наказанието са добавени и 12 наказателни точки.
Йорданов никога не е притежавал ловна пушка, твърди самият той. "Това да ходя по горите е загубено време", заяви кметът.

Обикновено Йорданов много разчитал на полицаите за разрешаване на конфликти и дори им съдействал. Ако имаше и други като него, нямаше да имаме проблеми, говорят висши полицаи.

Източник: в. "Фактор"


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).