Тойота и две Ауди Q7 в тежко автомеле в Свети Влас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:17 / 02.04.2009
686
Вчера около 18.30 ч. в Свети влас на кръстовището на ул. «Св. Власий» и началото на кв. «Русалка»,е станала тежка катастрофа между три автомобила - лек автомобил «Тойота Авенсис», с бургаска регистрация, управляван от 58 год. Я.Г. от Несебър, лек автомобил "Ауди Q 7", с бургаска регистрация, управляван от 21 год. Д.Д. от Свети влас и друг лек автомобил "Ауди Q 7", с бургаска регистрация, управляван от 51 год. А.П. от Несебър. Причата за катастрофата е, че при извършване на ляв завой водачът на л.а. «Тойота» отнема предимството на насрещно движещия се л.а. «Ауди», управляван от 21 годишния младеж, като в следствие на удара «Тойота»-та отскача, завърта се и удря леко движещия се след него лек автомобил «Ауди», управляван от 51 годишния несебърлия.

Водачът на Тойотата е с фрактура на ключицата, прегледан и освободен за домашно лечение. Возещата се на предната дясна седалка в С.П., 45 годишна от Свети влас е настанена в МБАЛ - Бургас с открита фрактура на дясната предмишница, без опасност за живота. Пострадал е и возещият се на предната дясна седалка на първото ударено Ауди - С.С., 28 годишен от Бургас, който е получил фрактура на дясната ръка, прегледан, обработен медицински и освободен за домашно лечение.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).