"Слънчев бряг" АД смени шефовете си в почивен ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
18:16 / 23.12.2013
876
Преди минути Общото събрание на акционерите на "Слънчев бряг" АД гласува нов директорски съвет, който да управлява курорта през следващите 3 години.

Въпреки че 23 декември е неработен ден, Министерството на икономиката и енергетиката, което е основен акционер в дружеството, изпрати свой представител. Без неговото присъствие събранието щеше да е невъзможно.

Йордан Георгиев, Румен Кулев, Веселим Маринов, Таня Власиаду и Светлодара Петрова са новите членове на директорския борд.

Гласуваното предложение е различно от предварително оповестения състав, отпаднаха адвокатът Евгений Мосинов и Валентин Михалев, който по предварителни прогнози трябваше да е новият изпълнителен диретор на комплекса.

Причините за смяната обаче не бяха псочени от представители на държавата.

Общото събрание на акционерите продължава и в момента, то върви с малко по-бавни темпове, тъй като председателят на събранието следва необичайната практика сам да води протокола си на лаптоп.

Новите шефове ще встъпат в длъжност след вписването им в търговския регистър.


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).