Разхубавяват Царево и Ахтопол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:40 / 22.03.2013
585
Два нови проекта по ПУДООС (Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда), за гр.Царево и гр.Ахтопол, спечели Община Царево.

По проекта за гр.Царево ще бъде продължена изградената през 2012г. алея над Централен плаж и тя вече ще достигне до параклиса "Св. Георги". Ще бъдат поставени беседка, пейки с перголи и парапет на изгледната площадка пред параклиса. Около самият параклис ще бъде положена настилка от естествени камъни. С изпълнението на този проект ще се осигури достъп до това красиво място и ще се продължи с облагородяването на северната зелена зона на гр.Царево като цяло.

По втория проект ще бъде облагороден парка до ул."Крайморска" в гр.Ахтопол. Ще бъдат обособени места за отдих с пейки и засадена храстова растителност. В самия парк ще се изгради и детска площадка за игра на открито. С реализирането на този проект ще се обособи една приятна и красива зона за отдих с модерна детска площадка. Досега гр.Ахтопол не участвал и не е печелил какъвто и да е проект в подобна насока.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).