Пътник е с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:28 / 21.10.2013
954
Вчера, около 12.45 ч. на пътя Бургас - Малко Търново, в района на с. Крушевец, възниква ПТП между л.а. «Пежо 306», с бургаска регистрация, управляван от 39 год. Р.М. от с. Крушевец, общ. Созопол и т.а. «Форд Транзит», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. В.К. от с. Заберново, общ. Малко Търново.

От ПТП-то пострадали водачът на т.а. «Форд Транзит» - В.К., настанен в «Хирургично отделение» при МБАЛ - Бургас, без опасност за живота и пътника, возещ се на предната дясна седалка в л.а. «Пежо 306» - Р.М., 37-годишен от с. Крушевец, настанен в отделение «Реанимация» на МБАЛ - Бургас, с опасност за живота.

Причина за ПТП-то: движение с несъобразена скорост от страна на водача на л.а. «Пежо 306», който губи контрол над автомобила и навлизайки в лентата за насрещно движение, допуска пътен инцидент с правомерно движещия т.а. «Форд Транзит».

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).