Проф. Божидар Димитров - почетен гражданин на Созопол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:17 / 13.07.2009
501
Проф. Божидар Димитров да стане първия почетен гражданин на Созопол, това решиха местните депутати в морския град. Предложението на кмета Панайот Рейзи беше прието с пълно мнозинство на извънредна сесия на местния парламент. Съветниците гласуваха и избора на още четирима, достойни жители на община Созопол, които да получат званието.

За последен път в морската община пободен приз е бил присъждан преди 20 години. Идеята на кмета на Созопол е да възроди традицията и да се покаже признателност на граждани с изключителни заслуги към Созопол в различни области на обществения и икономически живот.

„Това са хора, които са спомогнали общината да се популяризира. Освен всичко друго това е начин да стимулираме част от нашите достойни съграждани да продължат да допринасият за развитието на Созопол", обясни Панайот Рейзи.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).