Пристигнаха първите немски абитуриенти в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:30 / 03.05.2010
977
Абитуриенти от Германия откриха новия туристически сезон в най-голямото хотелско дружество в Слънчев бряг. Те пристигнаха с чартърен полет от Франкфурт на Летище Бургас. Първата група от немски абитуриенти бе посрещната в луксозния хотелски комплекс „Хризантема", който е част от „Слънчев бряг хотел холдингс" АД. Хотел „Хризантема" ще посрещне през следващите седмици още много групи от немски абитуриенти с предварителни резервации за 7-дневни туристически пакети.

"През последните години все повече абитуриенти от Германия избират Слънчев бряг. Германия е най-големият ни туристически пазар. И тази година около 50 % от всички туристи в хотелите на дружеството ще са от Германия. Факт е, че дори в условията на криза интересът на немските туристи към Слънчев бряг се запазва и дори се разширява"- коментираха изпълнителните директори на „Слънчев бряг хотел холдингс" АД Ивалина и Пейко Янкови. Очакваме добър туристически сезон. Ще има ръст на туристите от Израел и Русия. Ще посрещнем също много туристи от Унгария, Полша, Румъния, Белгия, Холандия, Молдова и прибалтийските републики, уточниха директорите на хотелското дружество.

Прогнозата на туроператорите е за 5-процентен ръст на чуждестранните туристи в Слънчев бряг тази година спрямо миналия сезон.

Източник: Дарик


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).