Правят етичен кодекс за добрия имидж на Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:42 / 11.05.2010
571
Анализ за състоянието на курортния комплекс все още не е направен, но това предстои, каза зам. обласния управител на Бургас и член на борда на директорите на акционерно дружество „Слънчев бряг" - Златко Димитров. Въпреки липсата на достатъчно информация на този етап предстои да се направи ревизия на дружеството за последните осем години за да може новото ръководство да започне работа на чисто. Приоритет ще бъде подготовка за сезона.

"Ще разчитаме много на хотелиерите, особено за зелените площи, които спешно се нуждаят от облагородяване. Искаме да покажем воля за промяна и да я изразим за краткото време, което ни се дава за организацията на летен сезон 2010. Със сигурност обаче ще се постараем следващия сезон да много по-добре организиран", каза още зам. обласния управител.

Първата задача ще бъде да се въведе контрол върху основните дейности и услуги - реда и сигурността в комплекса, контрол върху нелегалните таксиметрови услуги и безразборната улична търговия.

Златко Димитров разчита още на добрата комуникация и подрекпа на държавата, община Несебър и Съюза на частните собственици. Според него е необходимо при съвместната им работа да се изготви етичен кодекс между заинтересованите страни.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).