Поморийски хотел №1 в балнеологията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:35 / 19.05.2009
971
Престижният международен сертификат EUROPESPA med за високо качество на спа услугите и обслужването беше връчен вчера на изп. директор на Гранд хотел Поморие Бисерка Хънкова. Официалната церемония беше включена в програмата на Петата световна среща на българските медии, организирана от БТА, която се провежда в хотела. Високата оценка комплексът е получил след прецизна проверка по 480 критерия осъществена в началото на март.

С получаването на сертификата 5-звездният балнеохетел се нарежда на първо място в този сектор в страната и на 14-то в Европа, обясни международният одитор и член на EUROPESPA med Курт Фон Щорх. Още в края на проверката през март той не скри, че е останал възхитен от условията и услугите, които предлага хотела."Това е един от най- добрите хотели, които съм посещавал", категоричен бе Щорх. Той заедно с колегата си от европейската спа организация Рейнхард Петри освен сертификата подариха на Бисерка Хънкова и Румен Драганов, председател на управителния съвет на хотела мултинационален спа речник, специално издание на EUROPESPA med. Според Петри инвеститорите са създали изключително луксозен и конкурентноспособен хотел на Поморийското езеро, който предлага уникален продукт.

"Удоволетворени сме, че успяхме да отговорим на високите изисквания EUROPESPA med, защото това говори за качеството на туристическия продукт, който предлагаме", коментира Митко Събев, председател на съвета на директорите на "Петрол холдинг", собственик на хотела.Според главния проект мениджър на дружеството Георги Мицов бъдещето е на спа и медицинския туризъм и затова Гранд хотел Поморие инвестира в качеството на тези услуги. Логото на EUROESPA med ще бъде поставено във фоайето на хотела.

Източник: в. "24 часа - Бургас"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).