Поликлиника в Несебър с нов рентгенов апарат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:30 / 06.04.2012
2880
Стана добра традиция, всяка година преди началото на летния сезон "Медицински център д-р Пеев", да представя по една нова придобивка за своите пациенти.

Миналата година, новата придобивка за поликлиниката беше ултразвуков апарат, а от тази, медицинският център вече може да се похвали с нов рентгенов апарат. Съоръжението е дарение от проф. Георги Георгиев, който живее и практикува в Берлин, но през годините е направил за България множество дарения.

На официалното откриване на новия уред днес, в навечерието на международния ден на здравния работник, управителя на здравното заведение, д-р Петко Илиев съобщи, че специално за хората от Община Несебър, с нарушен здравно-осигурителен статус, ще бъдат извършени безплатни рентгенови прегледи.

От името на кмета Николай Димитров, директорът на дирекция "Здравеопазване и социална политика", Красимира Тодорова, поздрави целия екип на Медицинския център с новата придобивка и използва случая, за да поздрави всички здравни работници с утрешния им празник.

В края на официалното представяне на новия рентгенов апарат, възпитаниците на Обединена общинска школа по изкуствата, гр. Несебър, поздравиха всички присъстващи с народни песни и танци.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).