Полицията хвана братя, крадци на проводници

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:29 / 27.02.2013
641
В резултат на полицейските действия, предприети от служителите на Районно управление «Полиция» - Царево, вчера около 07.55 ч. в района до бензиностанция «ЛУКОЙЛ» - Царево, са задържани братята А.А. на 52 години и Г.А. на 44 години, и двамата от Царево и 38-годишния В.С. от Бургас, които се придвижвали с л.а. «Ситроен Ксантия», с бургаска регистрация, в чийто багажник са намерени четири чували / два от тях пълни с различни по вид, сечение и размер обгорени медни проводници, един чувал, съдържащ счупени смесителни водопроводни батерии и други месингови отпадъци и един чувал, съдържащ различни по вид алуминиеви отпадъци/.

Мъжете не могли дадат смислени обяснения за произхода на вещите, поради което са съпроводени до Районно управление «Полиция» - Царево за изясняване на случая. Г.А. е бил настанен в полицейския автомобил, А.А. управлявал л.а. «Ситроен», а за 38-годишния бургазлия е констатирано, че случайно е качен на автостоп, поради което е разпитан и освободен.

При пристигане до полицейското управление внезапно А.А. предприел бягство с автомобила си - «Ситорен Ксантия», като се отправил в посока изхода на Царево, по стария път за с. Лозенец. А.А. е задържан на КПП - «Караач», като при проверка в автомобила първоначално откритите вещи не са намерени / установено е, че .А. успял да ги изхвърли в метален контейнер за смет, разположен на пътя до къмпинг «Корал», откъдето са иззети по надлежния ред/. Братята А.А. и Г.А. са задържани в Районно управление «Полиция» - Царево с полицейска заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).