Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пиян с брадва заплашва полицаи със смърт
Автор: Екип Burgas24.bg 10:58 / 15.12.2009Коментари (0)715
© Burgas24.bg
В неделя около 21.00 ч. в Районно управление на МВР Камено е получено съобщение за нанесени материални щети по лек автомобил "Опел вектра", с бургаска регистрация, собственост на 33 годишния С.Д. от Камено, паркиран пред дома му на ул. "Георги Кондолов" в града. Автомобилът е бил със счупено задно панорамно стъкло, спукани предна и задна леви гуми и деформирани предна и задна леви джанти.

Половин час по-късно в полицейското управление е получен сигнал от 43 годишния Р.С. и 30 годишния С.С., и двамата от с. Кръстина, за това че С.Д.(собственик на горепосочения лек автомобил "Опел вектра") е счупил двата фара, мигачите и страничното огледало на друг "Опел вектра", с бургаска регистрация, собственост на С.С. По време на извършване на деянието, по думите на Р.С. и С.С., 33 годишния С.Д. е бил в явно нетрезво състояние, поради което двамата са го проследили до дома му в Камено.

Стигайки там обаче видели, че С.Д. държи брадва в ръката си и им се заканва с убийство, поради което алармирали полицейските служители. Дошлите на място полицаи също били заплашени от С.Д. с убийство, но след като единия от тях извадил служебното си оръжие и предупредил деецът, че ще бъде принуден да го използва, ако не се съобрази с полицейското разпореждане. С.Д. е оставил брадвата, след което е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа.

По първоначални данни С.Д. и С.С. са имали неуредени парични взаимоотношения, в резултат на което С.Д. е отишъл до дома на С.С. в с. Кръстина за да получи дължима сума пари. След като това не се е осъществило С.Д. е строшил двата фара, мигачите и страничното огледало на "Опел вектра", собственост на С.С., качил се е на собствения си  "Опел вектра" и е тръгнал да се прибира към Камено. Вероятно по пътя е катастрофирал самостоятелно и след прибирането му в Камено е подаден сигнал, че автомобилът е открит със счупено задно панорамно стъкло, спукани предна и задна леви гуми и деформирани предна и задна леви джанти. Изясняването на случая продължава от служители на Районно управление на МВР Камено.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: