Пиян с брадва заплашва полицаи със смърт

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:58 / 15.12.2009
715
В неделя около 21.00 ч. в Районно управление на МВР Камено е получено съобщение за нанесени материални щети по лек автомобил "Опел вектра", с бургаска регистрация, собственост на 33 годишния С.Д. от Камено, паркиран пред дома му на ул. "Георги Кондолов" в града. Автомобилът е бил със счупено задно панорамно стъкло, спукани предна и задна леви гуми и деформирани предна и задна леви джанти.

Половин час по-късно в полицейското управление е получен сигнал от 43 годишния Р.С. и 30 годишния С.С., и двамата от с. Кръстина, за това че С.Д.(собственик на горепосочения лек автомобил "Опел вектра") е счупил двата фара, мигачите и страничното огледало на друг "Опел вектра", с бургаска регистрация, собственост на С.С. По време на извършване на деянието, по думите на Р.С. и С.С., 33 годишния С.Д. е бил в явно нетрезво състояние, поради което двамата са го проследили до дома му в Камено.

Стигайки там обаче видели, че С.Д. държи брадва в ръката си и им се заканва с убийство, поради което алармирали полицейските служители. Дошлите на място полицаи също били заплашени от С.Д. с убийство, но след като единия от тях извадил служебното си оръжие и предупредил деецът, че ще бъде принуден да го използва, ако не се съобрази с полицейското разпореждане. С.Д. е оставил брадвата, след което е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа.

По първоначални данни С.Д. и С.С. са имали неуредени парични взаимоотношения, в резултат на което С.Д. е отишъл до дома на С.С. в с. Кръстина за да получи дължима сума пари. След като това не се е осъществило С.Д. е строшил двата фара, мигачите и страничното огледало на "Опел вектра", собственост на С.С., качил се е на собствения си  "Опел вектра" и е тръгнал да се прибира към Камено. Вероятно по пътя е катастрофирал самостоятелно и след прибирането му в Камено е подаден сигнал, че автомобилът е открит със счупено задно панорамно стъкло, спукани предна и задна леви гуми и деформирани предна и задна леви джанти. Изясняването на случая продължава от служители на Районно управление на МВР Камено.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).