Партия ДЕЛА организира митинг в Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:33 / 02.11.2010
470
Несебърската партия ДЕЛА организира този петък, 5-ти ноември, от 10:30 ч. пред сградата на общината митинг-дискусия под мотото "Загрижени за настоящето и бъдещето на община Несебър". По време на митинга от ДЕЛА ще зададат 21 въпроса към кмета Николай Димитров и председателя на общинския съвет Благой Филипов по повод натрупаните през последните 3 години проблеми в общината и непрозрачното управление.

"Призоваваме всички жители да дойдат пред сградата на общината, за да потърсим отговорност и да поискаме отговор относно важни за развитието на общината теми. Разчитаме на силно участие на гражданите от всички населени места, на активната позиция на съсловните организации, културните дружества, спортните клубове и въобще всички хора, които са загрижени как ще изглежда община Несебър след години", посочват още от ДЕЛА.

За жителите на съставните селища на общината от ДЕЛА ще осигурят транспорт до Несебър и обратно, който ще е на разположение от 9:00 ч. пред кметствата в съответните селища.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).