Паднали клони има по пътя в района на Малко Търново

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:05 / 15.03.2013
542
Паднали клони има по пътя в района на Малко Търново, съобщи дежурният в Областно пътно управление. На място е пратен екип, който почиства пътя. Обходи се правят навсякъде в областта.

За целия зимен сезон е затворен Върбишки проход. Дюлински проход е затворен за товарни превозни средства. Останалите ограничения са също предимно за тежкотоварните автомобили. Забранено е преминаването на камиони над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра, както и на камиони над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. По пътя Царево-Резово, е забранено движението на пътни превозни средства с общо тегло над 20 тона. По надлеза на пътя Бургас-Созопол, край м. "Ченгене скеле", е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. Кръстовището Созопол-Приморско между вилно селище "Каваци" и ваканционно селище "Дюни" е затворено за движение, поради изграждане на пътна връзка. Временно ограничение на скоростта има в района на Поморие в посока бургаския квартал Сарафово, заради разширение на пътния участък там.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).