Отдават под наем морските плажове в Община Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:52 / 16.03.2011
968
Съгласно заповед на министъра на Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройство (МРРБ) Областна администрация обявява търг от днес с тайно наддаване за отдаване под наем на морски плажове на територията на област Бургас. Това са морски плаж " Поморие" на територията на община Поморие, плаж" Сарафово- юг", морски плаж " Бургас- централен", плаж" Крайморие- север" и "Крайморие-юг", морски плаж "Алепу" на територията на община Созопол, морски плаж къмпинг " Делфин" в община Царево.

Наемът се заплаща еднократно годишно за 2011 година към момента на сключване на договора за наем. За всяка следваща година -до 15 февруари на текущата година. Срокът на наемното правоотношение е до 31 декември 2015 година. Депозитът за участие в търга е 50% от началната тръжна цена, преведен на депозитна сметка на Областна администрация- Бургас. Цената на тръжната документация е 400 лева с включен ДДС. Тръжната документация може да бъде получена в деловодството в сграда на Областна администрация от датата на публикуване на обявата за търга до изтичане срока за подаване на заявления за участие срещу представен банков документ за платена цена. Огледът на обекта е свободен. Мястото за провеждане на търговете е в сградата на областна администрация на ул. "Цар Петър" 1, в малката заседателна зала на втори етаж. В търговете могат да участват всички физически и юридически лица, имащи право да упражняват търговска дейност и отговарящи на изискванията , описани в тръжната документация.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).