Оправят пътя Царево - Резово

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:07 / 31.03.2012
900
Вчера от 17.00 часа в читалище "Христо Ботев"- гр.Ахтопол се състоя обсъждане на проблемите на града с представителите на Общинска администрация - гр.Царево и жителите на гр.Ахтопол. Кметът на Община Царево - инж.Георги Лапчев, Зам.кметът - Васил Каридков, Секретарят - Мария Конярова, Кметът на гр.Ахтопол - Атанас Желязков и част от администрацията бяха на място за срещата.

Един от основните въпроси, който се повдигна беше за пътят Царево - Резово. Не се дадоха гръмки обещания за неговата направа, но се намекна от ръководството, че в момента е най-близко от когато и да е били до неговото изпълнение. В най - скоро време ще заработи и фронт - офис в гр.Ахтопол за улеснението на гражданите. Обсъдиха се също така пораженията от бурята връхлетяла ни през зимата и отпуснатите средства за ремонт на засегнатите места. Добрата работа между двете администрации спомага за развиването на проекта за воден цикъл на гр.Ахтопол. Ще бъде ремонтиран пътят в Ахтопол между двете бензиностанции, който е част от републиканската пътна мрежа, като това трябва да стане преди сезона. 

Като цяло срещата премина много добре, ръководството отговаря на всякакви въпроси и държеше да се знае какво се случва и какви цели преследва Община Царево и в частност гр.Ахтопол.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).