Общинският лидер в Средец Надежда Палова подари нови тениски на танцов състав

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:10 / 14.06.2012
521
Любителският танцов състав "Веселие" в Средец вече е с нови тениски благодарение на ГЕРБ. Над 30 фланелки предназначени за тренировки бяха подарени от общинския координатор на партията в Средец д-р Надежда Палова.

Жестът е по повод официалното закриване на танцовия сезон, който ще бъде възобновен на есен, когато отново всички ще се съберат да танцуват. Важно е да се уточни, че този състав е изцяло любителски, без сценични изяви или участие в конкурси. Танцовият състав се посещава от над 50 човека на различна възраст, но това което ги обединява е любовта към народните танци и тяхното разнообразие. Съставът се събира два пъти седмично в сградата на читалище "Пробуда 1897", като заниманията се водят от Димитър Райков и Веселина Тодорова.

Вече повече от шест години се изгражда традицията на любителското занимание с народни танци, а със всяка година се наблюдава увеличаване на желаещите да запълнят свободното си време с подобен тип занимание. Основно часовете се посещават от хора, които в останалото време работят в град Средец и тези занимания са разтоварващи за тях.

"Танцуваме във "Веселие" още от неговото начало преди шест години, но досега никой не ни е правил подобен подарък и ние сме искрено благодарни за този жест", коментираха танцьори от състава.

В знак на благодарност хората от групата подариха на Надежда Палова ръчно изработен сувенир.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).