Общинската организация на ПП "СЕК" в Средец със нов лидер

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:51 / 09.10.2008
882
Таня Ненова Тодорова на 37 години е новият общински координатор на политическа партия „Средна европейска класа" - Средец. Тя бе избрана на общинско събрание проведено на 07.10.2008 г. Таня Тодорова бе избрана с пълно мнозинство измежду всички предложени кандидатури. Според Устава на СЕК мандатът на общинския координатор е със срок от 1 година.

Таня Тодорова е семейна с две деца, работи на длъжност „ Главен специалист" в Агенцията по вписванията - Средец. Член е на „Средна европейска класа" от самото й създаване преди година и половина. Тодорова бе един от кандидатите за общински съветници на СЕК в община Средец на изборите за местна власт през 2007 г . Според Тодорова един от основните приоритети в работата й ще бъде увеличаването на членската маса на партията в общината, както и създаване на клубове на СЕК във всичките 32 населени места в общината.

На Общинското събрание на „ Средна европейска класа" на
7 октомври присъства и лидерът на партията Георги Манев. Той запозна присъстващите членове на общинското ръководство на партията в Средец с актуалните приоритети на работа й , набелязани от Изпълнителния комитет, както и бъдещите действия и тенденции във връзка с предстоящите през 2009 г. Парламентарни избори.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).