Община в Бургаско с кампания за рециклиране на старо електрическо и електронно оборудване

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12
418
Община Карнобат обявява кампания за предаване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване /ИУЕЕО/ и негодни за употреба батерии и акумулатори /НУБА/.Кампанията ще се проведе от 7 октомври до 18 октомври. 

През периода на кампанията, за улеснение на жителите на Община Карнобат, ИУЕЕО и НУБА ще се приемат всеки ден от 08,30 часа до 16,00 часа в Общинско предприятие БКРД гр.Карнобат /до Автогара гр.Карнобат/ или на Претоварна станция за отпадъци гр.Карнобат.

Лице за контакт: Димитринка Сивенова – Главен експерт Еколог в Община Карнобат, тел.: 0882003101.

"Излязло от употреба електрическо и електронно оборудване“ представлява отпадъчни материали, състоящи се от всякакви негодни за употреба или нежелани електрически и електронни уреди - хладилници, перални машини, готварски печки, котлони, микровълнови, ел. радиатори, ел, вентилатори и др., като и прахосмукачки, тостери, ютии, фритюрници, кафе машини, и др./. Събират се и информационно-технологично и телекомуникационно оборудване /печатащи у-ва, компютри, лаптопи, принтери, тел.апарати, факс апарати, безжични телефони, клетъчни телефони и др./; потребителски уреди и фотоволтаични панели /радиоприемници, телевизори, видеокамери, видеокасетофони, музикални инструменти и др./; електрически и електронни инструменти с изключение на големи стационарни единици промишлено оборудване /бормашини, триони, шевни машини, градинарски инструменти и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Много тежка челна катастрофа на изхода на Карнобат, повече от пет...
Възрастна жена почина при нелеп инцидент в Камено
Ферма за канабис със стока за милиони разбиха в Бургаско
Разбиха голяма нарко ферма във Винарско!
Шофьор се качи пиян зад волана в Несебър, логичното се случи
Добрият пример: Младеж от Лозенец намери и без да се замисли върн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).