Община Созопол с награда от туристическия бранш

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:37 / 14.12.2009
580
Кметът Панайот Рейзи получи наградата на Бургаската регионална туристическа камара, с която се дава висока оценка на общината за съвместната й работа с туристическия бизнес и за разширяване на публично- частното партньорство в туристическия бранш. Той пожела повече туристи от повече дестинации за следващия сезон и подари на организаторите от Бургаската регионална туристическа камара луксозно издание на „История на Созопол" от министър Божидар Димитров.Това стана на специална церемония в Созопол, на която присъстваха ръководството и членовете на БРТК туроператори и тур агенти, хотелиери от Южното Черноморие. Наградата на община Созопол връчи председателят на БРТК Иван Иванов, който подчерта активната роля на общинското ръководство за създаване на добри условия за развитие на туризма. Поздравления за получената награда кметът панайот Рейзи получи и от областния управител Константин Гребенаров, който присъства на събитието.

В края на всяка година БРТК отличава най- добрите в бранша, като тази година и още една награда остана в Созопол.Наградата за най- добър ресторантьор за 2009 година, който е предложил най- качествено обслужване и не е допуснал рекламации, бе присъдена на Мария Жекова от „Амон Ра" -Созопол.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).