Новият кмет на Поморие: Ще бъда кмет, който ще е близо до хората

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:19 / 31.10.2011
2178
Новият кмет на Поморие се обърна с официално писмо към жителите на града и заяви към тях нов път на промяна с много работа. Burgas24.bg ви предоставя пълния текст на градоначалника:

Уважаеми поморийци,

Вчера се случи нещо много важно. Не просто избрахме нов кмет. Заедно с вас имахме куража да посочим пътя към Промяната на Поморие. Сега тръгваме по него и аз с моя екип сме гарантите, че посоката този път е правилната.
Общината ни не е голяма, но пътят на Промяната е дълъг, по него има дупки, на места изобщо го няма. Очаква ни много работа, за да градим Поморие и да наваксаме пропуснатите възможности.
Тук е момента да ви кажа, че и за минута не съм забравил, че Община Поморие не е само един град. Управленската ми предизборна програма ще стои в кабинета ми и по всички кметства през целия мандат. В нея са описани стъпките за Промяна във всяко едно населено място, които аз ще отстоявам пред европейските институции и правителството на Р България.
Предстоят мащабни проекти, които ще подобрят условията за живот и туризъм в нашата община. Но заедно с тях, уверявам ви, запомнил съм и малките проблеми на хората, с които се срещах през последния един месец.
Ще бъда кмет, който ще е близо до хората. Това беше моделът и на работата ми като народен представител. В приемния ми ден не върнах нито един гражданин. Така ще бъде и занапред. Вие сте хората, в които съм се вслушвал през тези години, за мен е истинска чест, че и вие сте ме чули и ми гласувахте доверие.
Позволете ми да благодаря на моето семейство, което ме подкрепяше през цялата кампания и понесе с достойнство и кураж многото трудности. Благодаря и на колегите ми от ГЕРБ, както и на целия екип на партията в Поморие, с които направихме изключителна и позитивна кампания.
Благодаря на всички, които ме подкрепиха! Ще оправдая вашето доверие и ще бъда кмет на всеки жител на Община Поморие!


Виж коментарите (1)

Още по темата (339):
11.05.2012 Жителите на Дебелт ще избират кмет в неделя
17.02.2012 Бившият кмет на Царево Петко Арнаудов е платил предизборен клип с общински средства
28.11.2011 Бургаският административен съд касира изборите в с. Дебелт
10.11.2011 След жалба броят созополските бюлетини в Административен съд - Бургас
07.11.2011 БСП обжалва изборните резултати в село Рудник
04.11.2011 Бургаски адвокат: Изборите бяха пълен хаос
Още новини от Регионални новини:
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско
Помориец се специализира в кражбата на велосипеди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).