Неправомерното използване на инсулин води до сериозни усложнения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:14 / 11.11.2010
1496
Неправомерното използване на инсулин води до сериозни усложнения върху сърдечно- съдовата система и може да доведе до смърт, каза доктор Борис Жерлигин, руски физиолог, който изнесе лекция в Бургас. "Не знам как се лекува диабетът в България, но 70% от гражданите на Русия ползват инсулин при лечението на диабет. По своята същност това е спортна технология. При нея се използват медикаменти, но това не са традиционните медикаменти, които се използват за лечение на диабет. Ние прилагаме лекарства, които водят до развитието на митохондриите. При развитието на тази митохондриална система при болни от диабет на инсулин вече защитава човека от усложнения", каза още специалистът.

Той добави, че таблетките, които се предписват за захарната болест са много токсични. Ако се използва повече инсулин отколкото му е необходимо на човек, а това става много често при лечението с инсулин, то в един момент инсулинът става токсичен за човешкия организъм. Доктор Жерлигин уточни, че при едни диабетът се лекува по-лесно, при други има усложнения, когато диабетът е предизвикан от паразити. "Вече имаме технология за унищожаване на тези паразити- с електромагнитни излъчвания. Това излъчване помага на човешкия организъм. Има, разбира се, и излъчвания, които могат да навредят на човека, но при нашата технология излъчването просто разкъсва на части този паразит", завърши физиологът.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Lidl отвори първия си магазин в Карнобат
Две заведения горяха по морето
Софиянка катастрофира с краден мотоциклет в Несебър
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).