Немски турист с АТВ загина при катастрофа на пътя Бургас - Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:26 / 16.05.2011
1178
На 16.05.т.г. около 14.30 ч. на пътя Бургас - Поморие, в района на винарна «Тохун» е възникнал пътен инцидент, при който АТВ, с бургаска регистрация, / движещ се от Слънчев бряг към Бургас/, управляван от 30-годишния немски турист Т.К., поради загуба на контрол над машината, навлиза в насрещното движение и последователно се блъска в два леки автомобила марка «Мерцедес», с бургаска и благоевградска регистрации, пътуващи в посока Поморие.

От инцидента на място загива водачът на АТВ-то, който по първоначални данни е отседнал в хотел в Слънчев бряг, като организиран турист.

Самоличността на водачите на двата автомобила, участвали в ПТП-то, както и детайлите по възникване на пътния инцидент се изясняват в момента от служители на Районно управление «Полиция» - Поморие.

Пътният трафик в участъка на катастрофата е затруднен, като пътуващите се пропускат поетапно от служителите на «Пътна полиция» - Поморие. Призоваваме водачите на МПС, които са се отправили в посока Слънчев бряг или Поморие, както и насрещно пътуващите да използват обходния маршрут през Каблешково.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Софиянец си спретна гонка с полицаи от Приморско
В края на септември: Морето взе поредна жертва
Ценни находки откриха в Созополския залив
Къща горя в айтоско село
Сириец се удави в Приморско
Напредва ремонтът на този път в Бургаско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).